Copyright 2007 by "Personal Systems"    All Rights reserved    E-Mail: info@rccps.nl
Copyright 2007 by "Personal Systems"    All Rights reserved    E-Mail: info@rccps.nl
Designed by RCCPS.nl
Designed by RCCPS.nl
Copyright 2007 by "Personal Systems"    All Rights reserved    E-Mail: info@rccps.nl
Dubbelklik om deze tekst te bewerken Rajesh Aviation is de G-1 Fokker jacht kruiser aan het herbouwen of wel nieuw te bouwen samen met  partners:       
-     AIS
-     RCC
-     Pratt & Whitney
-     Garmin

* De genoemde partners inversteren ook in de G1-X.

De Prototype van de G-1 wordt G-1X genoemd,deze wordt samengesteld en vliegklaar opgeleverd in de AIS hangaar te Lelystad onder supervisie van Rajesh Aviation.

Rajesh Aviation bestaat o.a. uit een grote groep actieve internationale :

-         Ground Engineers / Flight Engineers.
-         Piloten en test Piloten
-         Vlieg instructeurs / Tech. Leraren.
-         Shop Engineers
-         Drawing & System Engineers
-         Resarch & Development Engineers.

De bedoeling van het totale project is een G1 voor het na geslacht te kunnen bouwen en hiervoor wordt de G1-X ontwikkeld mede als een studie vliegtuig voor de orgineele G-1.

Ook wordt de G1-X gebruikt voor shows en grote evenementen om de geleverde diensten in het verleden niet te vergeten voor de Nederlandse geschiedenis.

Tevens zal na de prototype van de G1-X , meerdere G1-X toestellen worden gebouwd omdat Rajesh Aviation hier voor enkele orders heeft liggen.

De G1-X zal gebouwd worden comform de huidige geldende internationale wetgeving en regels.Dit betekend dat er enkele kleine wijzegingen ontstaat tegen over de orgineele G1.Mede omdat met de G1-X echt wordt gevlogen, dus luchtwaardig moet zijn.

Zo zullen we streven om de buitenkant van de G1-X zo veel als mogelijk op het orgineele ontwerp van het G1 te laten lijken.De binnen kant van het toestel zal uitgevoerd worden met het moderste cockpit ( inc. radar & nav. Systemen)wat te realiseren is.Ook zullen de motoren digitaal worden bekeken zoals alle beveiliging systemen en andere systemen.Mede om goed onderhoud te kunnen plegen  & waarborgen van de veiligheid.

De bedoeling is om de G1-X gefaseerd te gaan opbouwen:

* De Frame / Constructie & main onderstellen willen we uitbesteden indien mogelijk, anders zullen we moeten kijken naar goede alternatieven.

* De Motoren van de G1-X worden aangeleverd door Pratt & Whitney.
   ( Inc. met Voorbereiding van digitaal interfaces.)

* De cockpit wordt ontwikkeld door Rajesh Aviation en de invulling wordt gerealiseerd door Garmin & RCC.( Inc Radar & Navigatie systemen.)

* Al het overige werkzaamheden aan de toestel wordt verricht door Rajesh Aviation & AIS Maintenance.( Inc het samenstellen van het toestel en vlieg klaar maken./ certificeren en test vluchten / programa afwerken.)

Iedereen is welcom voor zijn inzet en goede medewerking om de nodige informatie te leveren die ons kan helpen om het project voorspoedig te laten verlopen.Het streven is om de    G-1X binnen 18 maanden airborne te krijgen.

Ik hoop bij deze u goed te hebben kunnen informeren over de G1-X project, mocht u nog vragen hebben dan kunt u mij bereiken op Nummer:  06 538 77 825 .

Met vriendelijke groeten,

Rajesh Debie

( General Manager Rajesh Aviation)